| |
|
|
| |
 |
|
 |
|
| Nikka |
Post subject: Kako se obitelj odnosi prema vama i bolesti? |

Site Admin
|
Šta su rekli?
Kako su reagirali kad su saznali?
Jel vam pružaju full podršku?
boje li se?
I znaju li uopće... svi ili samo najbliži? |
|
_________________ Ako nisam dobra, šta ćemo onda?
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Vanesa |
Post subject: |

|
Ajme, koja horor tema :wink:
I to mi je priča za sebe. Samo u kratko za početak, s obzirom da je većina ljudi krajnje sebična (i to nesvjesno), barem u mom okruženju, kod mene su prilagodbe za moj C bile duge i beskrajne, a i teškom mukom se to prihvatilo, a i teško se još nose. (Ajme, jadni oni !) U smislu "što ti stalno ležiš" (citat svekrve) - a da barem ležim, bar bi moja jetrica došla k sebi.
Kak ono ide ona istina...žena drži sva 4 .... u kući. E to je otprilike kod mene. Još uvijek ne znam kako uspjevam i gdje crpim snagu. :D |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| lana |
|
| Kod mene zna cijela obitelj i nekoliko prijatelja, svi se normalno nose time... Najteze mi je bilo rec decku na pocetku veze ali i to je proslo super :) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nikka |

Site Admin
|
| Lana si već bila s tim dečkom kad si saznala? |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| mrvica |

Uzoran forumaš
|
MM je u pocetku rekao samo svojima i sefovima na poslu, jer je bilo neizvodljivo da radi petkom kada prima terapiju, jer mora ici u bolnicu na pikanje, a ujutru na vadjenje krvi, tako da je to bilo neminovno, a i priroda posla mu je takva da cesto mora da putuje, tako da nije imao izbora!
Kako vreme odmice, tako prica svima sa kim dolazi u kontakt, jer svako ko ga vidi, moze da primeti da je mnooogo smrsao (15 kg) tako da ne moze da prodje neprimeceno! :(
Osim njegovih rodjenih koji su imali komnentare koje ne bih pominjala , svi ostali su prihvatili ok!! :wink: |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| lana |
|
| Nikka wrote: |
Ne nisam... Ja sam za hep saznala prije 12 godina a u međuvremenu sam imala jednu vezu od 5g (bila sam mlađa pa mi nije bio toliki problem rec) i sad ovu svjezu od 1 i pol (to priznanje mi je bilo najgore... :) ) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| cora |

Uzoran forumaš
|
| moram priznati da što se obitelji tiče sam jako sretna. nije nam nikome bilo jasno šta je to kad sam tek saznala, ali sada za vrijeme terapije svi imaju razumijevanja i velika su mi podrška. za prijetelje ne bih isto rekla, nisu loši, ali nisu ni posebno nesebični što se toga tiče. stari prijatelji su mi bili grozni, šaka jada, površni, plitki i bez osjećaja za bolest (ikakvu kamoli HCV) pa sam ih se hvala bogu riješila... |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nikka |

Site Admin
|
| lana wrote: |
| Nikka wrote: |
Ne nisam... Ja sam za hep saznala prije 12 godina a u međuvremenu sam imala jednu vezu od 5g (bila sam mlađa pa mi nije bio toliki problem rec) i sad ovu svjezu od 1 i pol (to priznanje mi je bilo najgore... :) ) |
Bravo za hrabrost i bravo za njegovo razumijevanje :D
Znači ipak se može naći nekog normalnog ko će razumjeti :) |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| lana |
|
| Pa nije uopce... :) Sve je to stvar stava. :wink: |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| mrvica |

Uzoran forumaš
|
| Quote: |
Bravo za hrabrost i bravo za njegovo razumijevanje Very Happy
Znači ipak se može naći nekog normalnog ko će razumjeti |
To sve zavisi kakva je osoba kojoj se saopstava!!Imam drugaricu, odlicne smo, evo, ona vec treceg decka za redom kog nalazi ima hep!! Ona se jednostavno ne plasi toga, koristi uvek kondom i stvarno nema frku!!
Ja sam panicar na kub!! Ne mogu da tvrdim kako bih se ponasala da nisam bila u vezi sa MM, i ovako sam bila izbezumljena (i jos uvek sam, ali ne toliko, tri puta sam se testirala -evo cekam, trebalo bi da mi veceras mejlaju rezultat ), ali ja sam stvarno prica za sebe, ja i od virusa gripa bezim ko djavo od krsta !!
Negooo, vidim da se gubim u celoj prici..............udaljavam se od teme.......
SVAKA CAST TVOM DECKU!!! :wink: |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
View previous topic
:: View next topic
|
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
 |
|
 |
|
|