| |
 |
|
 |
|
| satine |
Post subject: da se javim, na pola puta |

|
(ovo ce biti pooduzi post)
Nije me jako dugo bilo ovdje...nekako su mi nuspojave terapije pocele ici na zivce pa sam se uvjerila kako je sve normalno i odlucno negirala cinjenicu da sam na terapiji...
Sa terapijom sam na pola puta... bas sam na nekoj 24-25 pikici ljubljenog pegasysa...znam da zvuci nevjerojatno da vise ne znam koja je tocno pikica ali ne brojim ih (to uredno radi teta doktorica umjesto mene)
Terapija ide prilicno dobro, izgubila sam nesto kila (a kako sam prije bila bucka, sad sam najtaman) a sad mi se i tek vratio, jedino imam neke osipe po kozi i kosa mi je pocela malo opadati, ali nista u pretjeranim kolicinama... Psihicki me copegus malo izmorio, ali ja sam inace jako, jako pozitivna osoba pa sam jos uvijek nasmijana od uha do uha, napokon sam povratila snagu, pa svako vece idem cak i trcati (setati- zavisi od toga kakav je dan)
Na faxu je dobro, i svi shavcaju kad me obaveze i terapija umore pa imam jelo-spavanje-jelo-spavanje-jelo-spavanje-spavanje dan...
Usput i jedno pitanje...koliko sam ja iz svih uputstava procitala ljudi na terapiji bi trebali izbjegavati sunce, i sad ja tvrdoglava i neukrotiva kakva jesam uspjela sam malo sunca i boje uloviti, i to po ramenima i rukama i cini mi se da se od sunca osip povlaci...da slucajno to o suncu nije nekakav mit ili to samo ovisi od osobe do osobe...
...i preporuka...kroz cijelu terapiju pijem noni...prvo sam ga pila kao sok (0.3 svaki dan)- prilicno neugodnog okusa, i sad ga pijem u kapsulama i jako je pomogao smanjiti neugodne ucinke terapije i podici imunitet...dosta je skup (cca 400kn boca-ali traje mjesec dana) ali pomaze, skuzila sam kad ga zaboravim popiti...
velika...velika pusa od mene....  |
|
_________________ zbunjena...totalno
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nikka |
Post subject: |

Site Admin
|
pa ti to odlično guraš
svaka čast, još i faks ;)
Terapija je kod svakog drugačija, individualna, tako da ako ti osjećaš da ti sunce paše, dopusti si koje sunčanje.
kakvi su ti nalazi? |
|
_________________ Ako nisam dobra, šta ćemo onda?
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| mrvica |

Uzoran forumaš
|
Ti i TRCIS??!!!
Mislim da se ne bi trebala toliko zamarati, ne trosi snagu, trebace ti. ;) Kod nas kazu da je sunce zabranjeno, e sad, ne mozes ziveti u skafanderu....
Jos samo ovoliko i gotovo!! Zelim ti da ti sto brze prodje, a dotle.........ne trosi se preterano. ;) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nislija |

|
Kada se zavrsi, shvatis da terapija prodje zapravo brzo
Meni malo terapija cak i nedostaje... mogao sam za vreme terapije da zakeram, izvoljevam, robovlasnicki se ophodim prema ukucanima, zahtevam brigu, neznost, paznju, ispoljavanje ljubavi...
Sada, kad je sve proslo, opet moram da izbacujem djubre, pustam usisivach, idem u samoposlugu...
Zato... uzivaj, cooliraj... ovo ti je jedna od retkih prilika u zivotu... Jos ako podmitis lekara da kaze da su tvojoj jetri neophodni Hawaii i lepotice lakog morla, tek onda si na konju ;)  |
|
_________________ _____________________________
Ako kanis pobijediti, nesmijes izgubiti!
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nikka |

Site Admin
|
Ako kaže da su joj potrebne lepotice lakog morala, mogla bi ona kod druge vrste doktora završiti
Nišlija, dušo, shvati da nemamo svi iste želje kao ti, čak ni na terapiji ;) |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nislija |

|
Obrisite ovo... kucao sam odgovor na pogresnom mestu
Kada sam uvideo gresku, prebacio sam ga tamo gde si me i pitala "kako ide oporavak"  |
|
_________________ _____________________________
Ako kanis pobijediti, nesmijes izgubiti!
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| mrvica |

Uzoran forumaš
|
| Satine, jel gotova terapija?! jel radjen PCR?? |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| satine |

|
...joj mene stvarno nije bilo dugo....
uf...ispricavam vam se
...ja imam samo jos 6 pikica do kraja...
...samo sad mi je opet kao na pocetku...glava boli...jetra boli i imam temperaturu...
sa strahom ocekujem kraj terapije testove i sve....
doktor me uspio nasmijat cak...kad sam se potuzila na problem s pamcenjem rekao je da to dolazi s godinama ne s terapijom...lol |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nikka |

Site Admin
|
joooj Satine laže te doktor!
To dolazi s terapijom, definitivno
problem je jedino što više nikad ne ode
ajde, još samo 6 pikica, da vidiš kako će to brzo proći, samo hrabro i da se pridružiš klubu negativaca ;) |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| satine |

|
...ah...morat cu mu oprostiti :))))
...nego bas mi se vrtilo po glavi ovo s teroriziranjem ukucana...navikla sam se na to...
uf....moram se unormaliti do kraja terapije...podavit ce me ako se nastavim ovako ponasati... njihova izjava je da je terapija moj pubertet (posto je onaj pravi bio miran)...a sad s vremena na vrijeme lupam vratima, zivcanim.... |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| satine |

|
...ah...morat cu mu oprostiti :))))
...nego bas mi se vrtilo po glavi ovo s teroriziranjem ukucana...navikla sam se na to...
uf....moram se unormaliti do kraja terapije...podavit ce me ako se nastavim ovako ponasati... njihova izjava je da je terapija moj pubertet (posto je onaj pravi bio miran)...a sad s vremena na vrijeme lupam vratima, zivcanim.... |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nikka |

Site Admin
|
Pa nek budu sretni da nisu prošli i pubertet i terapiju s tobom
Zamisli da zaglaviš u pubertetu i na to još terapija... uvijek može gore, tješi ih 8) |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| majamajamaja |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
View previous topic
:: View next topic
|
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
 |
|
 |
|
|