| |
 |
|
 |
|
| Nikka |
Post subject: Vađenje krvi RUKAVICEEEEEEEEE |

Site Admin
|
Kako me ispi*dila danas opet u labosu.
Prvo mi prčka po venama, ma UVIJEK navale na jednu samo zato što je plave boje, to što je sa strane, iznad onog mišića, što je samo pol cm i sva nikakva i što sam već jednom prijetila tužbom baš u tom labosu da ako mi krene vaditi i pukne joj ta vena OPET, da ću ju tužiti.
Eno je danas, navalila ko mutav na telefon. Ugura iglu ravno u nju i naravno krvi nigdje, pa krene ona kopat, kopa li ga kopa, vuče van, gura nutra, probija ko zna šta, boli ko ludo svaki put, rotira iglu lijevo-desno, gore dole, nutra van... ma već bi mi i G točku našla kroz tu venu...
E onda se odluči da nemre na drugoj ruci, nego će mi vaditi BAŠ tamo gdje su mi jučer vadili za PCR I ne bi madam pomakla malo gore ili dole, nego ravno probije gdje i jučer, skoro sam skočila sa stolice, a meni inače fakat nije bed vaditi krv, još ja to uvijek sa zanimanjem pratim 8)
Elem, sad kad sam se ispucala idem na temu.
Lijepo joj piše šifra bolesti, piše prokleti B18, ona MORA znati da je to HCV.
Rukavice? Naravno da NEEEEEEEEEEEEEE
I onda još ne koristi one vakum nastavke... znate kaj mislim, nego direkt pod iglu podmeće epruvete... 4 komada, SVAKI put dotakne rub onog natavka od igle, nakon druge epruvete već je na rubu bilo krvi, a ona ga uredno prstom pogurne u novu epruvetu (nećemo o tehnikalijama da se pritom i igla u mojoj veni svaki put mrda). Mislim, kad je tak glupa pucketa mi dal će se ona zaraziti ili ne, ma nek sam đubre al zaslužila je. Ali drugi pacijenti, koji će doći poslije mene.
A ja, ko zna kojima je i s kakvim boleštinama isto prije tako vadila.
Jednom joj se krv nekog djeteta razlila po rukavicama (valjda joj je bio rođendan pa je taj dan imala) i ona to uredno obriše alkoholom. A ja s kćeri trebam vaditi poslije. I krene ona da će joj vaditi tim itim rukavicama.
Pa hebo ga patak i malo dijete zna da alkohol ne ubija viruse
E onda sam vrištala na nju, dok nije promijenila rukavice... ne moram vam ni reći da je bila gruba pri vađenju mojoj kćeri
Jel vam jasno da sam luda?
%"$)#&"&"=&"= i rukavicama, jedna rukavica košta fakin 10 lipa, njih vjerojatno i manje.
Pa zar nečiji život vrijedi manje :  |
|
_________________ Ako nisam dobra, šta ćemo onda?
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Angel |
Post subject: |

Glavna moderatorica
|
Moju krv su jednom čak i prosuli po hrpi uputnica
fuuj, grozni su,
a rukavice su tu da štite njih od nas,
nas ionako ne treba štititi  |
|
_________________ PER ASPERA AD ASTRA
Zvijezda je rođena!!!
http://s1.bitefight.ba/c.php?uid=34047
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nikka |

Site Admin
|
Ma mislim ono - zamisli odeš na PCR i odjednom novi genotip.
Pa pobila bi sve koji su mi ikad taknuli u venu  |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| mrvica |

Uzoran forumaš
|
Ja zato insistiram na rukavicama, cak nosim jedan par i sama AKO NEMAJU!!!
Mada sada smose skompali u labosu sa ovima gde MM vadi svakog petka, pa nije problem.......
A u drzavnim je katastrofa, tamo vise nikada necu vaditi krv!
Nikka, koliko je tuzno ovo sto si napisala, toliko sam se ismejala dok sam citala (moram da ti priznam)!!!  |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nislija |

|
| Nikka wrote: |
Ma mislim ono - zamisli odeš na PCR i odjednom novi genotip.
Pa pobila bi sve koji su mi ikad taknuli u venu  |
Menjam svoj genotip 1b, za genotip 4, a moze i za 2, ali uz vasu doplatu  |
|
_________________ _____________________________
Ako kanis pobijediti, nesmijes izgubiti!
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Nikka |

Site Admin
|
Meni ak se vrati, ja ti Nišlija dam 1a za 1b  |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| Vanesa |

|
To je stvarno grozno što ti zdravstv. šljakeri rade po nama pacijentima. Stvarno ih ima svakakvih. Oni uopće nisu osvješteni, niti za sebe a kamoli li za nas pacijente. E kada ćemo mi na neki nivo, nikad jer je većini glupost u genima, i ona parola: ne dešava se to meni nego drugima - sve govori.
Uh što sam ljuta!  |
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| cora |

Uzoran forumaš
|
meni potpuno svejedno jel oni imaju rukavice il ne. i da li zubarka ima zaštitu na ustima il ne... (osim ak joj jako smrdi ). uzdaj se u se i u svoje kljuse--- njihov problem. moja doktorica 'brižno' na svakoj uputnici napiše velikim slovima napiše HEPATITIS C tako da su svi obaviješteni, a mene valjda neće zarazit sidom il sličnim gadostima (rak se hvala bogu ne prenosi!) |
|
_________________ Things to do today:
1. Get up
2. Survive
3. Go back to bed
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
View previous topic
:: View next topic
|
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
 |
|
 |
|
|